Sejthető volt, hogy mentálisan nincs rendben.

Öngyilkosságot kísérelt meg börtöncellájában Portik Tamás (52), akit a Fenyő-gyilkosság ügyében felbujtással vádolnak – tudta meg a Blikk.

Információink szerint a több emberöléssel is összefüggésbe hozott férfi két egymást követő napon is megpróbált végezni magával, első alkalommal az ereit próbálta felvágni, másodszor pedig az orvosi ellátáskor kapott varratokat tépte le a kezéről. A bűnöző életét a fegyőrök ébersége mentette meg, akik azonnal észlelték, hogy baj van, ezért rátörték a zárkaajtót.

Az olajszőkítésben élen járó Energol Rt. egyik egykori irányítója kórházba került. Miután szakszerűen ellátták a sebeit, visszaszállították a börtönbe, ahol egy egyszemélyes cellában van. Itt a nap 24 órájában kamerák figyelik minden mozdulatát.

– Nem tudom cáfolni lapjuk értesülését, ügyfelem kérésére azonban többet nem szeretnék erről mondani – mondta lapunknak dr. Bolyai János ügyvéd. Kérdésünkre a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága azt közölte, a fogvatartottakkal kapcsolatban nem adhatnak információt.

Sejthető volt, hogy mentálisan nincs rendben Portik, a külsejére korábban mindig gondosan ügyelő férfi a bírósági tárgyalásokon nagyon ápolatlanul jelent meg.

Korábbi kép Portik Tamásról.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!